Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δύσκολα μεν, αλλά…!

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός. Εγκαταλείπεται του Τραορέ. Πιθανή η επιστροφή Τζένοα για «Φέτφα» και Μπεσίκτας για Χολέμπας.

Δύσκολα μεν, αλλά…
Μία μέρα και κάτι απέμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα… μείνει στις 17 μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι τώρα. Το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπακαγέ Τραορέ απομακρύνεται, αφού το θέμα δεν προχώρησε ακόμη κι όταν η Τζένοα επιχείρησε να τον πάρει από τη Μίλαν για να τον δώσει στους Πειραιώτες μαζί με χρήματα για να πάρει τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Τραορέ δεν θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και πως οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί (εκτός κι αν κάποια από τις προτάσεις μάνατζερ που κατακλύζουν τα φαξ της ΠΑΕ έχει ενδιαφέρον).

Αντίθετα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η ομάδα της Γένοβας να επιστρέψει για την απόκτηση του «Φέτφα». Η πρόταση 4 εκατ. ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης) που έκανε στους Πειραιώτες για τον νεαρό μεσοεπιθετικό δεν καλύπτει τους πρωταθλητές που αξιώνουν μεγαλύτερο ποσό για να τον παραχωρήσουν. Μένει να φανεί αν η Τζένοα θα επανέλθει ή όχι.

Στο μεταξύ, μία ακόμη απόφαση που εκκρεμεί είναι αυτή το Χοσέ Χολέμπας. Η Μπεσίκτας λέγεται πως δεν έχει κάνει την τελική της κίνηση για τον ομογενή αριστερό μπακ-χαφ, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί τη Δευτέρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: