Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ώρα για «σεφτέ»

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θέλει να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με πολλά αμυντικά προβλήματα, υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ώρα για «σεφτέ»
Τα προβλήματα είναι αρκετά, όμως ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες, υποδέχονται την Κυριακή στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετράει ήδη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς, δεν μπορεί να έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κουρμπέλη και Μπαρτολίνι, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Λισγάρας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Πιπίνης είναι αυτός που θα παίξει στο κέντρο της άμυνας, με τον Ζαραδούκα να επιστρέφει αριστερά. Από εκεί και πέρα, ο Ερνάντεζ θα είναι στο τέρμα. Δεξιά ο Τσαμπούρης, αριστερά ο Ζαραδούκας και ο Πιπίνης στο πλάι του Γκοϊάν.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ουσέρο και Ζησόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ντε Μπλάσις, Καράσκο και Ναβάρο θα βρίσκονται πίσω από τον Μπαράλες.

Η αποστολή του Αστέρα για Απόλλωνα: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Σέτι, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ουρτάδο, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Μπακασέτας, Χουάνμα και Καράσκο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: