Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οριστικό: Στη Ρεαλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ!!

Είναι επίσημο! Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι «μερένχες» χωρίς να γνωστοποιούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Για 100 εκατ. ευρώ κάνει λόγο το SkySports!

Οριστικό: Στη Ρεαλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ
Στη Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει από το απόγευμα της Κυριακής και για τα επόμενα έξι χρόνια, ο Γκάρεθ Μπέιλ, με την παρουσιάσή του να έρχεται την Δευτέρα στις 13:00! Ο Ουαλός σούπερ σταρ ανακοινώθηκε από τη «βασίλισσα», η οποία διέθεσε 100 εκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με Μέσα στη Βρετανία) ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Τότεναμ, ολοκληρώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού!

Κάποια στιγμή, το πήρε απόφαση. Ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ασφαλώς, να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε φέτος με την Τότεναμ.

Η δική του συμφωνία με τη «βασίλισσα» αποδείχθηκε κάτι πολύ εύκολο, όμως δεν ίσχυσε το ίδιο για το «deal» ανάμεσα στη Ρεάλ και την Τότεναμ. Ο σκληρός διαπραγματευτής, Ντάνιελ Λέβι, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη διάθεση των «μερένχες» στον απόλυτο βαθμό, ώστε να έχει εξασφαλίσει πως η ομάδα του θα έχει ενισχυθεί όσο πρέπει μέχρι τη μέρα της αποχώρησης του Γκάρεθ Μπέιλ.

Έτσι, με ένα μεταγραφικό ντεμαράζ, μετακόμισαν στο Λονδίνο οι Παουλίνιο, Τσαντλί, Σολδάδο, Καπού, Λαμέλα, Έρικσεν και Κίρικες. Το ποσό για αυτές τις προσθήκες έφτασε στα 100 εκατομμύρια, όσα δηλαδή – περίπου – έλαβαν τα «σπιρούνια» από την πώληση του Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο τελευταίος, ανοίγει πλέον ένα νέο, τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του με την υπογραφή συμβολαίου στη Ρεάλ Μαδρίτης.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: