Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδικάζει την επίθεση στον Νταμπίζα!

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Νίκος Νταμπίζας έξω από την Λεωφόρο, επισημαίνοντας πως είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί για την «αναγέννηση» του συλλόγου.

Καταδικάζει την επίθεση στον Νταμπίζα
Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι νέων του Παναθηναϊκού με την Βέροια, οπαδοί του τριφυλλιού την... έπεσαν στον Νίκο Νταμπίζα. Ναι μεν ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν -παρά το γεγονός πως δεν δέχθηκε μόνο φραστική βία, αλλά και χειροδίκησαν εναντίον του- ωστόσο η ΠΑΕ πήρε θέση.

Έτσι, με ανακοίνωσή της καταδίκασε την επίθεση και ξεκαθάρισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι «ικανότατο και άξιο στέλεχος» και πάνω από όλα προσπαθεί σκληρά για το καλό του συλλόγου «μέσα σε ένα δεδομένα εχθρικό περιβάλλον».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει συμπεριφορές όπως αυτή μεμονωμένων οπαδών εις βάρος του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ένα ικανότατο και άξιο στέλεχος και εργάζεται σκληρά για το καλό του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται να ανταποκριθεί και να αναγεννηθεί σαν ομάδα μέσα σε ένα δεδομένα εχθρικό περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: