Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Βοσνιάδης: «Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»

Εκτός από την αγωνιστική βελτίωση, ζητούμενο για τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι και το να αποκτήσει η ομάδα αυτοπεποίθηση, όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Βοσνιάδης: «Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»
Σταθερότητα, βελτίωση και αυτοπεποίθηση είναι τα ζητούμενα από εδώ και πέρα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως τόνισε ο Αλέκος Βοσνιάδης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και πιστεύει ότι θα πάνε καλύτερα στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωση ο Βοσνιάδης στην κάμερα της Nova:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε το κάθε ματς. Αν κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε στο προηγούμενο και πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι για να πάρουμε κάτι θετικό. Η ομάδα πρέπει αποκτήσει σταθερότητα και να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Είναι αρχή ακόμα, είμαστε μια καινούργια ομάδα και δίνουμε μάχη για να ξεπεράσουμε πράγματα τα οποία δεν φαίνονται.
Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους. Η ομάδα έχει ποιότητα και βάθος στον πάγκο της και η ομάδα θα διεκδικεί από κάθε ματς το καλύτερο δυνατό.
Είναι πολύ καλό να έχουμε όλα τα παιδιά στη διάθεσή μας αλλά έχουμε βάθος στο ρόστερ, δεν μένουμε σε αυτό, πιστεύουμε στις δυνατότητες όλων των παικτών και είναι φυσιολογικό να έχουμε προβλήματα και απουσίες. Το πιο σημαντικό είναι όλα τα παιδιά να είναι στη διάθεσή μας και να μην υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες
», ήταν αρχικά τα λόγια του Βοσνιάδη.


Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα και επιθετική. Τον έχουμε δει αρκετές φορές, δεν το κάναμε στα Γιάννενα και για να διεκδικήσουμε βαθμούς πρέπει να υπάρχει κατοχή μπάλας. Δεν το κάναμε στα Γιάννενα και πιστεύω να το κάνουμε στην Τρίπολη. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να είναι ανταγωνιστική όπου παίζει και αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να διορθώσουμε και την Κυριακή να το έχουμε σαν στοιχείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: