Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Στο νήμα η... τυχερή Ζενίτ! (video)

Έστω και στο φινάλε (85'), η Ζενίτ πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Με δέκα παίκτες αγωνίζονταν οι Μοσχοβίτες για 45’, είχαν και δύο δοκάρια. Βασικός ο Λοντίγκιν.

Στο νήμα η... τυχερή Ζενίτ (video)
Είχε την τύχη με το μέρος της σε όλο το παιχνίδι! Η Ζενίτ επικράτησε πολύ δύσκολα 2-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας, με γκολ στο 85’ και μείωσε την διαφορά τους στους τρεις βαθμούς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βίτσελ έχασε νωρίς-νωρίς τετ-α-τετ για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, όμως η συνέχεια άνηκε στους Μοσχοβίτες που είχαν δύο δοκάρια(!) με τον Μπουσουφά. Αφού λοιπόν, ο Λοντίγκιν δεν δεν «έφαγε» γκολ, τελικά η ομάδα του το έβαλε με πέναλτι του Σιρόκοφ στο 43’, με τον Λασανά Ντιαρά να αποβάλλεται στο ντεμπούτο του!

Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι δεν το παράτησαν. Και στο 70’ ήρθε η δικαίωσή τους, όσο και του Μποσουφά, που από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, με τον Ζιριανόφ στο 85’ να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, με ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή.

Άνετο διπλό για την Ρούμπιν Καζάν μέσα στην έδρα της Ούραλ. Κορυφαίος παίκτης ο Ρόντον, που σημείωσε χατ-τρικ! «Χτύπησε» κατά σειρά στο 17’, στο 55’ και στο 75’ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 3-0!




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: