Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Λάζαρ+Γκοϊάν καλύτερα από Ισλανδία…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr περί της επικείμενης κλήρωσης της εθνικής για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Λάζαρ+Γκοϊάν καλύτερα από Ισλανδία…
• Απλά για να έχουμε μία ιδέα περί Ισλανδίας, που είναι απ΄ όλους ο πιο επιθυμητός αντίπαλος της εθνικής στα μπαράζ για τα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου…

• Στην ενδεκάδα της παίζουν παίκτες βασικοί σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους η, τέλος πάντων σε κλαμπ γνωστών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Όπως ο Σίγκουρτσον στην Τότεναμ, ο Σίγκμπορσον στον Άγιαξ, ο Γκούναρσον στην Κάρντιφ, ο Μπιάρνασον στη Σαμπντόρια, ο Γκούντμουντσον στην ΑΖ Άλκμααρ.

• Και πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα αυτή την στιγμή είναι ένας Φινμπόγκασον της Χέρενβεν, που στην εθνική Ισλανδίας είναι αναπληρωματικός του βετεράνου Γκούντγιονσεν, που είχε περάσει από την ΑΕΚ κι έσπασε το πόδι του!

• Να μην πιστεύει δε κανείς, ότι οι παίκτες της Ισλανδίας παίζουν στο πρωτάθλημα της χώρας τους, άρα σε ένα μήνα, που γίνονται τα μπαράζ, θα είναι εκτός φόρμας κλπ, κλπ. Οι διεθνείς, οι βασικοί 14-15 διεθνείς, παίζουν σε πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη που έχουν κανονικά πρόγραμμα μέσα στο Νοέμβρη. Ακόμη και στο πρωτάθλημα Δανίας, όπου η εθνική Ισλανδίας έχει επίσης κάποιους βασικούς παίκτες.

• Ειλικρινά εγώ δεν έχω πειστεί ότι μας συμφέρει μία κλήρωση με την Ισλανδία κι όχι π.χ. με τη Ρουμανία, στην οποία αναντικατάστατα στελέχη της ενδεκάδας είναι ο Γκοϊάν του Αστέρα Τρίπολης κι ο Λάζαρ του ΠΑΟΚ, που παρεμπιπτόντως παίζουν το Σάββατο αντίπαλοι στην Τούμπα… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: