Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Προς το παρόν Γαϊτάνος και στο βάθος Βοσνιάδης!

Με τον Στέφανο Γαϊτάνο θα ταξιδέψει η αποστολή της Βέροιας στην Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Από Δεύτερα του προπονητή. Επικρατέστερος ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Προς το παρόν Γαϊτάνος και στο βάθος Βοσνιάδης
Η απομάκρυνση του Στέφαν Στόικα από τον πάγκο της Βέροιας ανάγκασε για τρίτη φορά φέτος τον Στέφανο Γαϊτάνο να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο επικρατέστερος για αυτή τη θέση είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον ίδιο να δηλώνει πως ακόμη δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τη «βασίλισσα του βορρά», όμως δείχνει θετικός σε μια ενδεχόμενη πρόταση.

Ωστόσο, εξελίξεις για το εν λόγω θέμα αναμένονται από Δεύτερα που η ομάδα θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Στα αγωνιστικά, ο υπηρεσιακός τεχνικός, Στέφανος Γαϊτάνος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντα Κόστα και Όστοϊτς, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Λόπεζ, Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μάνος, Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Ζεζίνιο, Σισοκό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: