Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Μουρίνιο: «Να νικήσουμε 1-0 την Άρσεναλ; Εύκολο»!

Η νίκη με 1-0 δείχνει εύκολο αποτέλεσμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως αν θέλει η Τσέλσι να επικρατήσει με αυτό το σκορ της Άρσεναλ, θα το κάνει χωρίς δυσκολία. Δεν θέλει όμως...

Μουρίνιο: «Να νικήσουμε 1-0 την Άρσεναλ; Εύκολο»!
«Το 1-0 είναι το πιο εύκολο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο»… Αυτό δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφερόμενος στο πώς θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στην Άρσεναλ την Δευτέρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «καταχωνιάσει» την αμυντική φιλοσοφία του, καθώς θέλει, όπως και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η ομάδα του να παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, και να νικάει με… στυλ.

«Αν θέλουμε να νικήσουμε την Άρσεναλ με 1-0, μπορούμε να το κάνουμε εύκολα. Ένα από τα πιο εύκολα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο είναι αυτό το σκορ. Βάζεις την ομάδα σου πίσω από το κέντρο, παίζεις κλειστά και τιμωρείς τον αντίπαλο στην αντεπίθεση. Επίσης, δεν δίνεις ελευθερία στους παίκτες σου να δείξουν τις δυνατότητες τους», δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο, ο οποίος ξεκαθάρισε τι θέλει από την ομάδα του:

«Δεν το θέλω αυτό γιατί έχουμε αλλάξει προσανατολισμό. Παίζουμε σύμφωνα με την ποιότητα που διαθέτουμε. Είναι δύσκολο να αλλάξεις φιλοσοφία μόνο και μόνο για να πάρεις ένα αποτέλεσμα. Είναι σαν να κάνεις ένα βήμα πίσω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: