Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Αβέβαιο το μέλλον του Αλόνσο στη Ρεάλ!!

Το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο «Cadena Ser».

Αβέβαιο το μέλλον του Αλόνσο στη Ρεάλ
Στον... αέρα φαίνεται πως είναι η συνεργασία των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσάμπι Αλόνσο. Το συμβόλαιο του Ισπανού άσου με την «βασίλισσα» εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα έχουν υπάρξει δημοσιεύματα περί κοινής επιθυμίας των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, το μέλλον του παίκτη στην Μαδρίτη δεν είναι τόσο σίγουρο.

Όπως μετέδωσε ο «Cadena Ser», ο διεθνής μέσος φέρεται να ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, μια αλλαγή γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως στη διοίκηση των «μέρενχες» γνωρίζουν ήδη την πρόθεσή του Τσάμπι Αλόνσο να αποχωρίσει το καλοκαίρι και φοβούνται πως δεν μπορούν να του αλλάξουν γνώμη.

Περισσότερα θα φανούν από τον Ιανουάριο, όταν ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Οι φίλοι της Ρεάλ, πάντως, του έδειξαν στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σατίβα πως θέλουν να παραμείνει στην ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: