Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Επιμένει για Μάτα η Παρί!

Φαίνεται πως επανέρχεται για τον Χουάν Μάτα η Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με την «Equipe», οι Παριζιάνοι αναμένεται να κάνουν επίσημη κρούση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Ισπανού.

Επιμένει για Μάτα η Παρί
Ο Χουάν Μάτα παραμένει διακαής πόθος του Λοράν Μπλαν και ο Γάλλος τεχνικός εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να φέρει τον Ισπανό στο Παρίσι!

Σύμφωνα με την «Equipe» το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον άσο της Τσέλσι έχει αρχίσει να... φουντώνει ξανά και είναι πολύ πιθανό μέσα στον Ιανουάριο να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την αγορά του!

Η αλήθεια είναι πως ο Μάτα έχει... ταλαιπωρηθεί αρκετά την τρέχουσα σεζόν, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα και δεν τον έχει ανάμεσα στις πρώτες του επιλογές. Και πιθανώς εκεί να στηρίζονται οι πρωτευουσιάνοι για να τον πείσουν να αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ για το Σαμπιονά!

Πάντως, στα τελευταία παιχνίδια των Λονδρέζων, ο διεθνής μεσοεπιθετικός παίρνει τις ευκαιρίες του από τον «special one» και μάλιστα ξεκινά και στην αρχική σύνθεση! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: