Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κόκε, Άρης και... λεφτά με την σέσουλα!!

Διαβάζοντας κανείς το πόρισμα για την ΠΑΕ Άρης μπορεί να δει πολλά και σημαντικά... ευρήματα όπως παράδειγμα το μυθικό συμβόλαιο του Σέρχιο Κόκε!
Στο 212 σελίδων πόρισμα όπου είναι γεμάτο από αριθμούς, ονόματα, δόσεις και άλλα πολλά ξεχωρίζουν φυσικά τα χρήματα που έπαιρναν από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης όλα τα περασμένα χρόνια διάφοροι παίκτες που φόρεσαν την «κίτρινη» φανέλα! Διαβάζοντας ονόματα και ποσά δίνεται εύκολα η εξήγηση γιατί ο Άρης σήμερα βρίσκεται σε αυτή την θέση, γιατί παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και γιατί όλο και πληθαίνουν οι φωνές για... κάθαρση στην Γ΄εθνικη!
Όμως εκεί που κανείς δεν πιστεύει στα μάτια του είναι όταν φτάνει στο όνομα του Σέρχιο Κόκε! Του Ισπανού σταρ που πριν μερικά χρόνια ήταν το μεγάλο όνομα στον σύλλογο και τον οδήγησε και σε μερικές μεγάλες στιγμές όπως το... διπλό στο «Βιθέντε Καλντερόν». Δίπλα από το όνομα του Κόκε και στην στήλη «Συμβόλαιο Υπογεγραμμένο» υπάρχει το ποσό 10.002.991,12 ευρώ! Πόσο που προκαλεί ίλιγγο και πληθώρα ερωτηματικών... Τα συμπεράσματα δικά σας!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: