Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο... Ναπολεόνι με τα δώρα!!

Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Πανθρακικό, όμως ο Ναπολεόνι με την είσοδό του στο ματς «μοίρασε» δύο ασίστ σε Καραμάνο και «Παπ» και η χρονιά στο Περιστέρι έκλεισε γεμάτη χαμόγελα, 3-1.

Ο... Ναπολεόνι με τα δώρα
Με νίκες αποχαιρέτησε το 2013 ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν στο «σπίτι» τους 3-1 τον μαχητικό Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αποχαιρετώντας τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παράσχου ο Στέφανος Ναπολεόνι, που με δύο ασίστ σε Καραμάνο και Παπαδόπουλο «έβγαλε» τα κάστανα από τη φωτιά και χάρισε το τελευταίο «τρίποντο» της χρονιάς.

Oι παίκτες του Παράσχου σε ένα σημείο που έδειχναν να μην έχουν λύσεις απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, πήραν το προβάδισμα στο 24’ με το πρώτο τέρμα του Καραμάνου στο φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μάντζιου πάλεψαν και έφτασαν στην ισοφάριση με αντεπίθεση για σεμινάριο από Κάσες και Ιγκόρ στο 59’, με τον Βραζιλιάνο να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση.

Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να δυσκολεύουν ήρθε ο Στέφανο Ναπολεόνι από τον πάγκο και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα έδωσε στο πιάτο το δεύτερο γκολ στον Καραμάνο (74’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και πάλι από μπαλιά του Ιταλού στο 78ο λεπτό.


Το ματς:




Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Οι παίκτες του Ατρόμητου από τα πρώτα λεπτά έκαναν σαφείς τις διαθέσεις τους για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους έλυνε τα πόδια και θα έδιωχνε το άγχος. Ο Πανθρακικός, ωστόσο, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και γρήγορες αντεπιθέσεις ήταν αυτός που κατάφερε να γίνει πιο επικίνδυνος.

Εκεί που οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό στο ματς ο Καραμάνος (23΄) άλλαξε τις ισορροπίες και χάρισε στον Ατρόμητο το προβάδισμα, σε ένα σημείο όπου η ομάδα του έδειχνε πως δεν είχε λύσεις. Μετά το γκολ, οι παίκτες του Μάντζιου έδειξαν να αποσυντονίζονται, αλλά ούτε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έφερνε από νωρίς «αγκαλιά» με τη νίκη.

Πολύ καλό ξεκίνημα έκαναν οι παίκτες του Μάντζιου στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της Κομοτηνής έκλεισε άψογα όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Τσενάμο και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά, ο στόχος για τον Πανθρακικό δεν άργησε να επιτευχθεί αφού ο Κάσες με τον Ίγκορ με αντεπίθεση που θα ζήλευαν πολλές ομάδες έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του Ατρόμητου με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 1-1.

Το ματς έδειχνε να παίρνει άσχημη τροπή για την ομάδα του Παράσχου, που ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Όμως η είσοδος του Ναπολεόνι άλλαξε την κατάσταση και με το «καλησπέρα» ο Ιταλός σέρβιρε το 2-1 στον Καραμάνο στο 74ο λεπτό. Τα κέφια του Ναπολεόνι δεν σταμάτησαν εκεί και με ακόμη μία ασίστ και τελείωμα του Παπαδόπουλου στο 79’ οι Περιστεριώτες σφράγισαν πιο εύκολα απ’ ότι περίμεναν την τελευταία νίκη τους για το 2013.

Οι συνθέσεις:




Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίντες, Δημούτσος, Γεωργίου (68’ Μπρίτο, 74 Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (81’ Πίτου Γκαρσία)

Στον πάγκο: Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Φάμπιο

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ιγκόρ, Χρήστου, Κάσες (72’ Τζάνης), Ζος, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Λαδάκης (81’ Εμπόου), Σαρακατσάνος (81’ Χασομέρης)

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης, Καθάριος

Διαιτητής: Α. Γιάχος
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: