Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Ένα καλό αποτέλεσμα»

Την επιθυμία του για ένα θετικό αποτέλεσμα με την Καλλονή εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης. «Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Ένα καλό αποτέλεσμα»
Στην προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει Καλλονής την Κυριακή(22/12) στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στην κάμερα της Nova.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε τη σιγουριά του πως το παιχνίδι θα είναι συναρπαστικό, με πολύ ενδιαφέρον, ενώ κλείνοντας μίλησε για τα δυνατά σημεία των Μυτιληνιών.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

«Για εμάς είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, καθώς ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που έχει ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς διότι προερχόμαστε από κάποια αποτελέσματα τα οποία είναι ανεπιτυχή. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι:

«Και εμείς και η Καλλονή προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι».

Για το ποια θεωρεί πως είναι τα δυνατά σημεία της Καλλονής:

«Σε παίκτες προσωπικά δεν μου αρέσει να αναφέρομαι. Σαν ομάδα νομίζω ότι τα δυνατά της σημεία είναι η δημιουργία, η επιθετικότητα και διαθέτει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές σε ατομικό επίπεδο. Αυτό φαίνεται και από τα παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε αυτό και να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τα δικά μας ατού στην επίθεση για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: