Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Το παρασκήνιο της κλήρωσης

Την απορία του για τον τρόπο που επέλεξε να βγει η διαιτητική τριάδα του ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Το παρασκήνιο της κλήρωσης
Σε πιο ήρεμο κλίμα σε σχέση με αυτές του παρελθόντος στα ντέρμπι «αιωνίων», πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των τριών διαιτητών που θα διευθύνουν την αναμέτρηση της Δευτέρας (23/12) για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Λίγο πριν την έναρξή της, παρενέβη ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, που αναρωτήθηκε γιατί έχει αλλάξει η διαδικασία του ορισμού όπως τα προηγούμενα χρόνια και γιατί στην κληρωτίδα μπήκαν μόνο οι πέντε ρέφερι Αναστόπουλος, Γκόντας, Σχινάς, Τανατζής και Χριστοδούλου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Ζαβλανός, απάντησε ότι επειδή τα συγκεκριμένα ματς είναι πολύ ιδιαίτερα, αποφάσισε να ορίσει 5 διαιτητές και να κληρώσει τους τρεις. «Ποιοι το αποφασίσατε» ρώτησε ο Σταυρόπουλος, για να λάβει την απάντηση: «Εμείς, αυτή είναι η δουλειά μας». «Γιατί επιλέχθηκαν αυτοί οι πέντε; Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που δεν μπαίνουν στην κλήρωση επειδή είναι τιμωρημένοι ή για κάποιους άλλους λόγους;», ήταν το επόμενο ερώτημα του παράγοντα του Ολυμπιακού, στον οποίο η ΚΕΔ απάντησε: «Ορίστηκαν αυτοί οι πέντε γιατί κατά την γνώμη μας έχουν την καλύτερη παρουσία αυτή τη στιγμή».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αρνήθηκαν μετά την πρωινή ένταση με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, να παραλάβουν τις προσκλήσεις για το ντέρμπι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: