Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Έτοιμη για το… τέταρτο η Μπάγερν!!

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Καζαμπλάνκα στο Μαρακές διεκδικώντας τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη στον αποψινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Έτοιμη για το… τέταρτο η Μπάγερν
Μια ανάσα χωρίζει την Μπάγερν από την ολοκλήρωση μίας ονειρεμένης χρονιάς με τον… δέοντα τρόπο. Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν απόψε (21:30) την Καζαμπλάνκα στο Μαρακές στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και σε περίπτωση νίκης θα κάνουν τέσσερα τα τρόπαια που σήκωσαν μέσα στο 2013 μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας, καθώς και το Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ και Μπαντστούμπερ, προσδοκά την τρίτη κατάκτηση του τίτλου της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη, καθώς είχε πανηγυρίσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο το 1976 και το 2001. Στον ημιτελικό απέκλεισε την κινεζική Γκουανγκζού, πρωταθλήτρια Ασίας, με 3-0. Η Καζαμπλάνκα, που συμμετέχει στη διοργάνωση ως οικοδέσποινα, απέκλεισε στα προημιτελικά την Όκλαντ Σίτι, πρωταθλήτρια Ωκεανίας, με 2-1, ενώ στα ημιτελικά έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Μινέιρο, με 3-1.

Στα εννιά προηγούμενα χρόνια του θεσμού με την τωρινή του μορφή, πέντε φορές έχει κατακτήσει τον τίτλο ομάδα από την Ευρώπη και τέσσερις από τη Βραζιλία.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπάγερν (Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Τιάγκο, Κρόος, Μίλερ, Ριμπερί, Γκέτσε.

Καζαμπλάνκα (Μπενζατρί): Άσκρι, Ελ Χασέμι, Μετουάλι, Καρουσί, Ούλχαϊ, Γκουεΐ, Χτίμπι, Γιατζούρ, Χαφίντι, Εράκι, Μπενλαμαλέμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: