Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Φουλάρει για το ντέρμπι με τα γνωστά προβλήματα!

Εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού έμεινε την Παρασκευή όπως ήταν αναμενόμενο ο τραυματίας Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ατομικό για Παππά και Ματσιούλις.

Φουλάρει για το ντέρμπι με τα γνωστά προβλήματα
Με τις αναμενόμενες… απουσίες ξεκίνησε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Εκτός προπόνησης έμεινε για τους «πράσινους» ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ο οποίος στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο. Ο Κροάτης γκαρντ, που ακολουθεί θεραπεία, είναι εξαιρετικά απίθανο να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι…

Από την άλλη συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες οι επίσης τραυματίες Νίκος Παππάς και Γιόνας Ματσιούλις όμως και αυτοί με τη σειρά τους δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» εκτός από προπόνηση περιελάμβανε και... μελέτη με την προβολή βίντεο στους παίκτες, στο οποίο έγινε ανάλυση από το προπονητικό τιμ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: