Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πελέ… 2014!!

Τις υπηρεσίες του Πελέ για δυο αγωνιστικές θα στερηθεί ο Εργοτέλης, καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Καλλονή και αυτό της νέας χρονιάς με τον Ατρόμητο.

Πελέ… 2014
Από το νέο έτος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξανά τον Πελέ οι φίλαθλοι του Εργοτέλη -αν δεν μετακινηθεί σε άλλη ομάδα- διότι συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει στα επόμενα δυο παιχνίδια.

Στα ματς που δεν θα αγωνιστεί είναι αυτά με την Καλλονή για το φινάλε του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας όπως και αυτό της 18ης αγωνιστικής, τον καινούργιο χρόνο με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Κατά τ' άλλα, ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Παρασκευής (20/12) έδωσε έμφαση στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Ωστόσο ρεπό είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση για του Κρητικούς είναι για το Σάββατο (21/12) στις 14:00, όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: