Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Κούδας είναι μόνο ένας»

sergiannidhs-610x400
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Βασίλης Σεργιανίδης για την χρυσή εποχή όπου ο “Δικέφαλος” έγραψε ιστορία.
Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Δημήτρης Παρίδης ο οποίος μίλησε για την “περιπέτεια” που πέρασε ενώ σχολίασε και τον φετινό ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
Για την εκδήλωση στην οποία μαζεύτηκαν οι παλαίμαχοι της “χρυσής εποχής” του ΠΑΟΚ:
“Προκειμένου να τιμήσουμε τους θανόντες της “χρυσής εποχής” και να βρεθούμε για να συζητήσουμε πως περνάμε και που βρισκόμαστε. Στις 17.00 μαζευτήκανε σχεδόν όλοι οι παίκτες εκείνης της εποχής, περάσαμε καλά, θυμηθήκαμε πολλά και ελπίζω να μη περάσουνε άλλα 40 χρόνια για να βρεθούμε. Ακόμα και ο Παρίδης παρά το επεισόδιο  που είχε στην υγεία του πήρε ένα ταξί και ήρθε”.
Για την εποχή όπου ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε:
“Ήταν μια εποχή που ενώ προχωρούσε και δε μπορούσε να βγει από το καβούκι της η ομάδα έδωσα μια ώθηση και πετύχαμε κάποιες ιστορικές στιγμές. Έχουμε μείνει στην ιστορία”.
Για το σεβασμό που υπάρχει προς το πρόσωπο του:
“Κάποια στιγμή που οι παλαίμαχοι τιμούσαν τον Ατματζίδη τον Τσαρούχα και εμένα. Ο Ατματζίδης με συγκίνησε λέγοντας πως αφού υπάρχει ο Σεργιανίδης πρέπει να τιμηθεί μονάχα αυτός . Ο σεβασμός υπάρχει από τους παράγοντες άλλων ομάδων κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.
Για τον παίκτη που είχε αδυναμία:
“Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον. Θυμάμαι με το πρώτο κύπελλο είχα πάρει το διαμέρισμα στον Κούδα στο οποίο μένει μέχρι σήμερα. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ είχε πολλούς αλλά ο Κούδας είναι ένας”.
Στο τέλος δήλωσε προς τον Δημήτρη Παρίδη:
“Θέλω να πω πως όλα τα παιδιά είναι συνταξιούχοι και εγώ ο πατέρας τους δουλεύω ακόμα”.

Στην συζήτηση συμμετείχε και ο Δημήτρης Παρίδης:

Για τον Βασίλη Σεργιανίδη:
“Ο Σεργιανίνδης ήταν πάντα δίπλα μας και δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής που να μη βοηθήθηκε με κάποιον τρόπο. Ειδικότερα εμένα με βοήθησε στο θέμα του ΠΡΟΠΟ”.
Για την συνάντηση των Βετεράνων του ΠΑΟΚ:
“Εννοείται πως ήμουν και εγώ στη συνάντηση και όλοι μαζί θυμηθήκαμε τα παλιά.  Ήταν μια βραδιά συγκίνησης και νιώσαμε όμορφα γιατί είδαμε εκεί ακόμα και τη γυναίκα του Φουντουκίδη και του Σάνον”.
Για τα προβλήματα υγείας που είχε:
“Είχα μια περιπέτεια μεγάλη στη οποία έφταιγε το κάπνισμα αλλά και αυτά που συνέβαιναν. Έκανα δύο μπαλονάκια αλλά τώρα πρέπει να προσέχω. Είχα την “πίκρα” με το μαγαζί  και έπινα πολύ αλλά έκανα και πολλά τσιγάρα με αποτέλεσμα να γίνει η ζημιά. Από τη στεναχώρια έρχονται όλα τα προβλήματα. Ευτυχώς τα κατάφερα μετά από μια τέτοια επέμβαση. Ο Σάνον πρέπει να είπε στον Άγιο Πέτρο πως δεν χρειάζεται εξτρεμ ακόμα”.
Για τον ύμνο του ΠΑΟΚ που ερμήνευσε:
“Το τραγούδι αυτό έχει μπει στην ιστορία. Μου αρέσει ο στίχος “Στη Τούμπα εκεί ψηλά ο κόσμος θα δοξάζει του ΠΑΟΚ τα παιδιά”. Αυτόν το στίχο τον πρόσθεσα εγώ και πιστεύω πως ισχύει όχι μόνο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά για κάθε ΠΑΟΚτσή”.
Για τον σημερινό ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ έχει ταλέντα και μπορεί να τα βάλει μέσα να δώσουν πολλά. Εμείς εκείνη την εποχή αυτό κάναμε. Ας βάλει τα ταλέντα, ας κάνει και μερικές μεταγραφές εκεί που χωλαίνει η ομάδα. Αυτός είναι ο δρόμος για να πάρουμε πρωτάθλημα όχι ο δρόμος του Ολυμπιακού”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: