Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η Λαμποράλ... άφησε τέταρτο τον Παναθηναϊκό!

Με τον Ομπράντοβιτς και τον Ολυμπιακό (μεταξύ άλλων) θα ανταμώσει στο Top-16 της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός, καθώς η Λαμποράλ επικράτησε 84-71 της Λοκομοτίβ Κουμπάν κι άφησε τέταρτο τον Εξάστερο!

Η Λαμποράλ... άφησε τέταρτο τον Παναθηναϊκό
Και ντέρμπι «αιωνίων». Και επιστροφή Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός είναι οριστικά τέταρτος στον όμιλό του, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι που θα έκρινε και την κατάταξή του, η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε 84-71 της Λοκομοτίβ Κουμπάν κι άφησε τέταρτο το τριφύλλι.

Οι Βάσκοι τερμάτισαν δεύτεροι και θα είναι ξανά με τους «πράσινους» στο Top-16, ενώ οι Ρώσοι που έμειναν τρίτοι πάνε στο άλλο γκρουπ, που ξεχωρίζουν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο αποψινό ματς, η ομάδα του Πασούτιν... έκατσε στο δεύτερο μέρος, δεν κυνήγησε τη νίκη και οι Ισπανοί το επωφελήθηκαν φτάνοντας εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα.

Το ματς:

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τον Σαν Εμετέριο να βάζει μπροστά με 13-11 την Λαμποράλ. Ο Καλνιέτης ήταν εξαιρετικός για την Λοκομοτίβ και με δικούς του πόντους, οι Ρώσοι ξέφυγαν με 15-22, μια διαφορά που την κράτησαν μέχρι το τέλος της περιόδου (20-27).

Το τρίποντο του Λίχοντεϊ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε διψήφια επίπεδα για πρώτη φορά (22-32). Με αιχμή του δόρατος τον Νοτσιόνι, οι Βάσκοι έτρεξαν σερί 7-0 και μείωσαν στο καλάθι (29-32). Η απάντηση από την Λοκομοτίβ ήρθε με δύο σερί τρίποντα που επανέφερε στα... γνώριμα επίπεδα τη διαφορά (29-38). Τελικά, η ομάδα του Πασούτιν, με... πάρτι από τα 6,75 κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με το 41-47 του πρώτου μέρους.

Προς στιγμήν, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ξανά με 9 (45-54), αλλά η Λαμποράλ απάντησε άμεσα με τον Χάμιλτον να μειώνει στους 3 (53-56). Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι σε αυτή την περίοδο, με αποτέλεσμα ο Χάμιλτον να πετύχει ακόμα ένα τρίποντο και να μειώσει στο 57-58. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του δεκαλέπτου, αφού ο Γουίλιαμς αστόχησε στην εκπνοή.

Η αντεπίθεση της Λαμποράλ συνεχίστηκε, όπου μετά από πολύ ώρα πέρασε μπροστά με 5 πόντους, 63-58, με τους Κοζέρ και Χάνγκα να δηλώνουν «παρών». Η διαφορά αυτή όχι μόνο παρέμεινε, αλλά πήγε και στους 7 στο 35’, για το 71-64. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν εντελώς διαδικαστικά, με την Λοκομοτίβ να μην κυνηγά τη νίκη και τους Βάσκους να επικρατούν εύκολα με 84-71. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: