Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Βλέπει» Ραζάκ από Ανζί και Κουρμπέλη!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Αμπντούλ Ράζακ της Ανζί, την ίδια ώρα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης.

«Βλέπει» Ραζάκ από Ανζί και Κουρμπέλη
Την περίπτωση του Αμπντούλ Ράζακ έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Metrosport» υποστηρίζει ότι ο Ιβοριανός χαφ – που μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο – βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Θεσσαλονικέων.

Ο 21χρονος παίκτης, ο οποίος είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι στη Ανζί και ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκοπεύει να μπει «σφήνα» για να τον αποκτήσει, ποντάροντας στο γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Ράζακ ξεκίνησε από τις ίδιες Ακαδημίες με τον Γιάγια και τον Κόλο Τουρέ και το 2011 αποκτήθηκε από τους «πολίτες». Από εκεί και πέρα, έχει έξι συμμετοχές στον σύλλογο του Μάντσεστερ, έχει δοθεί δανεικός σε Πόρτσμουθ (3 εμφανίσεις), στην Μπράιτον (6 συμμετοχές), Τσάρλτον (2 εμφανίσεις) και Ανζί (7 συμμετοχές).

Από εκεί και πέρα, στην Τρίπολη υποστηρίζουν ότι στο «κόλπο» της απόκτησης του Δημήρτη Κουρμπέλη του Αστέρα έχει μπει ο ΠΑΟΚ, με ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν έρθει σε επαφή με τους Αρκάδες και τους ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό αμυντικό.

Ενδιαφέρον για τον 21χρονο παίκτη είχε εκφράσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι τον θέλει στην ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: