Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν έχει ταβάνι ο Ατρόμητος»

Στους προσωπικούς του στόχους αλλά και σε αυτούς του Ατρομήτου για το υπόλοιπο της σεζόν μίλησε ο Χαβιέ Ούμπιντες. «Δεν υπάρχει ταβάνι γι΄αυτή την ομάδα», τόνισε στη Nova.

«Δεν έχει ταβάνι ο Ατρόμητος»
Ομάδα χωρίς ταβάνι χαρακτήρισε ο Χαβιέ Ούμπιντες τον Ατρόμητο, σε δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε επίσης και στους προσωπικούς του στόχους αλλά και στην καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών.

Ο 30χρονος υπογράμμισε ότι το σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα βαθμούς και σημασία δεν έχει ποιος θα σκοράρει.

Ωστόσο, μίλησε και για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Πανθρακικό, όπου τόνισε ότι αν η ομάδα παίξει όπως ξέρει, δεν έχει να φοβηθεί κανένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δύο ασίστ με τον Παναθηναϊκό, πολύ καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και όλοι οι συμπαίκτες σου λένε τα καλύτερα για σένα. Είναι μια από τις καλύτερες σου χρονιές;

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, δυστυχώς κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά από εκεί και πέρα το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή σχέση μεταξύ όλων των παικτών στην ομάδα και αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας».

Ο Ιγκλέσιας αφιέρωσε όλο το βραβείο του σε σένα. Τί σημαίνει αυτό για σένα;

«Τον ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση, αλλά παρόλα αυτά το βραβείο ο Ματίας το άξιζε και με το παραπάνω. Το σημαντικό είναι ο καθένας να δίνει ότι έχει για την ομάδα, κι αν το κάνουν όλοι αυτό θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Τελικά σου αρέσει περισσότερο να δίνεις έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες σου ή να σκοράρεις;

«Δεν υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να σκοράρει. Τα χαρακτηριστικά μου με βοηθάνε ώστε να είμαι σε θέση να πασάρω στους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι να σκοράρει η ομάδα και να παίρνει βαθμούς. Έχει τύχει για παράδειγμα στο ματς με τον ΟΦΗ που βγήκαμε δύο με έναν με τον τερματοφύλακα κι έδωσα την μπάλα στον Παπαδόπουλο για να σκοράρει. Το σημαντικό είναι κάποιος να βάζει το γκολ κι ευτυχώς στην ομάδα είμαστε πολλοί που μπορούμε να βάλουμε γκολ».

Πως βλέπεις φέτος τον Ατρόμητο;

«Ξεκίνησε η χρονιά με τα παιχνίδια του Europa League, άσχετα αν δεν ήρθε στο τέλος η πρόκριση. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Ελπίζω το 2013 να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο και το 2014 να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να μπούμε στα πλέι οφ και βλέπουμε».

Πως περιμένεις το ματς με τον Πανθρακικό;

«Τελευταίο παιχνίδι για την χρονιά, δύσκολη ομάδα ο Πανθρακικός, με παίκτες αξιόλογους που πρέπει να τους προσέξουμε. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος πρέπει να κάνει το παιχνίδι του, παίζει εντός έδρας πάντα για την νίκη και είναι μια νίκη που θα ήταν καλό να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους της ομάδας και εμείς οι ίδιοι στις οικογένειές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: