Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Χτίζει» πάνω τους!

Στην επέκταση των συμβολαίων των Λαγού και Ρισβάνη προχωρά ο Παναθηναϊκός. Για βασικός με την Ξάνθη ο δεύτερος. Τη Δευτέρα στα χέρια του Γιαννακόπουλου τα στοιχεία της ΠΑΕ.

«Χτίζει» πάνω τους
Ο Παναθηναϊκός έκανε αναγκαστικά στροφή στα παιδιά από τις ακαδημίες του φέτος και δικαιώνεται, αφού οι περισσότεροι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Θέλοντας να επιβραβεύσει τους διακριθέντες, αλλά και να τους δεσμεύσει αποθαρρύνοντας μνηστήρες που θα θελήσουν να τους «αρπάξουν» ακόμη και χωρίς αντίτιμο, οι «πράσινοι» έχουν σαν προτεραιότητα την επέκταση των συμβολαίων του Τάσου Λαγού και του Σπύρου Ρισβάνη.

Ο 21χρονος μέσος δεσμεύεται ως το καλοκαίρι και ήδη έχουν γίνει επαφές, με την (πιθανότατα αίσια) κατάληξή τους να αναμένεται μετά τις γιορτές και τον παίκτη να υπογράψει για τρία ή τέσσερα χρόνια. Σύντομα θα κληθεί για συζητήσεις και ο 19χρονος στόπερ, παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2016. Ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και για τους Αναστασόπουλο, Δώνη και τα άλλα παιδιά της ομάδας που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Για βασικός ο Ρισβάνης

Ο Ρισβάνης αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κουτρουμπή στο κέντρο άμυνας του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη, αφού ο Σίλντενφελντ προπονήθηκε μεν χθες κανονικά, αλλά προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό και λογικά θα μείνει στον πάγκο. Αντί του επίσης τιμωρημένου Λαγού πιθανότατα θα παίξει ο Πράνιτς. Στις άλλες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ζέκα, Κλωναρίδης και Καρέλης θα είναι οι υπόλοιποι εννιά. Εκτός πλάνων είναι ο Μπεργκ, ενώ ίσως μπει στην αποστολή ο Μπαϊράμι.

*Ο Γιάννης Αναστασίου μοίρασε χθες στους παίκτες του γούρια και συμβολικά δώρα για το 2014.

Παίρνει τα στοιχεία ο Γιαννακόπουλος

Συνεχίστηκαν και χθες οι επαφές μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Πιθανότατα τη Δευτέρα ο τελευταίος θα έχει στα χέρια του τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, προκειμένου να τα επεξεργαστεί με τον Κινέζο «συμπαίκτη» του και να αποφασίσουν αν θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ή όχι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: