Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Έχει συμφωνήσει με δύο χαφ!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται δύο υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σήμερα η SportDay.

Έχει συμφωνήσει με δύο χαφ
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών στον ΠΑΟΚ που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με έναν αμυντικό χαφ και έναν επιτελικό μέσο.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ψάχνονται πλέον για αυτές τις δύο θέσεις, αφού έχουν καταλήξει στους παίκτες που επιθυμούν, με τον Χουμπ Στέφενς να έχει ανάψει το «πράσινο φως» και ίσως μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Άλλωστε, ο Ολλανδός τεχνικός είχε τονίσει αρκετές φορές πως η ενίσχυση του ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει από αυτές τις θέσεις και αυτό που ήθελε γίνεται πράξη από τη διοίκηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, όμως δεν πρόκειται για ελεύθερους ή άγνωστες περιπτώσεις, αλλά για παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Όσον αφορά τώρα την απόκτηση κάποιου στόπερ, ο Στέφενς δεν δείχνει να «καίγεται», παρότι ο Βίτορ θα μείνει εκτός για έναν ακόμη μήνα και θα κληθεί να καλύψει το κενό εκ των έσω με τον Τζαβέλλα.

Το θέμα του επιθετικού, παράλληλα, παραμένει ιδιαίτερα δύσκολο, αφού δεν μπορεί να βρεθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Για εκείνους που ενδέχεται να αποχωρήσουν, στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν (πιθανότατα) ο Γκαρσία, ο Λόρενς, ο Λόπεθ, ενώ παραμένει ανοιχτό του Νέτσιντ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: