Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Διαψεύδει για Ζέεντορφ η Μίλαν!!

Μπορεί να... βούιξε ο κόσμος για συμφωνία της Μίλαν με τον Κλάρενς Ζέεντορφ για την τεχνική ηγεσία, ωστόσο ο Αντριάνο Γκαλιάνι διέψευσε την οποιαδήποτε συζήτηση γι’ αυτό το θέμα!

Διαψεύδει για Ζέεντορφ η Μίλαν!
Τα ιταλικά ΜΜΕ πήραν... φωτιά το απόγευμα της Παρασκευής όταν βγήκε στην επιφάνεια η είδηση περί συμφωνίας ανάμεσα σε Μίλαν και Ζέεντορφ, προκειμένου ο Ολλανδός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία από τη νέα σεζόν!

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι θέλησε να κοπάσει την φημολογία και διέψευσε όχι μόνο το προσύμφωνο που λεγόταν πως έχει ήδη υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και το ότι υπάρχουν συζητήσεις!

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχουμε μιλήσει καν γι’ αυτό το θέμα. Ο Αλέγκρι είναι προπονητής μας και σκεφτόμαστε μόνο την τρέχουσα σεζόν», το λιτό και... αφοπλιστικό σχόλιο του παράγοντα των Μιλανέζων.

Από την άλλη, βέβαια, ο νυν τεχνικός του συλλόγου δεν φαίνεται να χαίρει και την απεριορίστη εκτίμηση του μεγάλου αφεντικού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ είναι δεδομένο πως η φετινή τραγική χρονιά θα φέρει ανακατατάξεις.

Αν όντως πέραν του καπνού, υπάρχει και φωτιά, θα φανεί στο εγγύς μέλλον. Για την ώρα, μένουμε στη διάψευση του Γκαλιάνι και περιμένουμε...
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: