Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Τυχερός με τον Σαββίδη»

MAVROMATIS
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την ρύθμιση των χρεών και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης:
«Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι μια διαδικασία που κρίθηκε από την διοίκηση και την υπηρεσία ως αναγκαία και προχωράμε κανονικά. Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να σχολιαστεί παραπάνω από μας. Η απόφαση της γενικής συνέλευσης αποφάσισε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αυτού του ποσού, από εκεί και πέρα σε ποιο βαθμό θα καλυφτούν δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα περισσότερο, Ο ένας μήνας είναι κοντά που θα τελείωσε η αύξηση και τότε σίγουρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
Χωρίς συζήτηση είναι μια τεράστια επένδυση από τον Ιβάν Σαββίδη και είναι τύχη για τον ΠΑΟΚ ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος που κάνει τόσο μεγάλες κινήσεις για την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα αποδώσει κιόλας, γιατί έχουμε δει και στο παρελθόν ανάλογες επενδύσεις να μην καρποφορούν».
Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην νομική κατηγορία… ελίτ της ΟΥΕΦΑ: «Δεν είναι ακριβώς της ΟΥΕΦΑ. Εδώ και μερικά χρόνια, οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης δημιούργησαν έναν φορέα, το European club associations, το οποία είναι ουσιαστικά η Σούπερ Λιγκ της Ευρώπης για να καταλάβει και ο κόσμος. Συμμετέχουν πάνω από 100 μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και είναι πολύ σημαντικό ότι ο ΠΑΟΚ επιλέχτηκε να είναι μέσα σε αυτές της ομάδες, είναι τιμητικό ότι συμμετέχει εκεί αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες. Τα νούμερα που επενδύονται είναι τεράστια και είναι πολύ σημαντικό η ανταλλαγή εμπειριών που κάνουμε. Σίγουρα έχουμε να δώσουμε αλλά και να πάρουμε πολλά πράγματα. Η ΠΑΕ έχει κάνει βήματα πολύ σημαντικά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν περνάει απαρατήρητος».
Για την υπόθεση της Μέταλιστ : «Ήταν προφανές ότι κάποια στιγμή θα αποκλειστεί η Μέταλιστ, το θέμα ήταν ποια ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη απ’ αυτόν τον αποκλεισμό. Εκεί νομίζω ότι βγήκαμε κερδισμένοι εμείς. Κυνηγήσαμε την υπόθεση και πράξαμε αυτά που έπρεπε».
Για τις λίγες φετινές τιμωρίες: «Είναι πολύ σημαντικό ότι μέσα στην φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Φαίνεται ότι και ο κόσμος καταλαβαίνει και σέβεται την όλη προσπάθεια που γίνεται».
Για την ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ : «Νομικά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, έχουν γίνει αρκετές ενέργειες, αλλά δεν μπορώ εγώ να κάνω κάποια ενημέρωση για το θέμα αυτό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: