Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Το πιο δύσκολο παιχνίδι»

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον Ατρόμητο, ακόμα κι από τα δυο προηγούμενα απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε, αυτό με τον Πανθρακικό ο Στάθης Ταυλαρίδης.

«Το πιο δύσκολο παιχνίδι»
Μετά τα δυο παιχνίδια του Ατρομήτου απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το πιο δύσκολο για τον Στάθη Ταυλαρίδη, είναι αυτό του Σαββάτου με τον Πανθρακικό, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στον Άκη Μάντζιο λέγοντας ότι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές μονάδες.

Ο 33χρονος πρόσθεσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να μπουν πολύ δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι.

Ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα έχει πολύ μεγάλο ρόστερ και ποιοτικό γι' αυτό και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κούραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στάθη μετά τα δύο ντέρμπι, πλέον ακολουθεί ο Πανθρακικός του Άκη Μάντζιου, μια ομάδα που δείχνει σταδιακά βήματα προόδου. Πως το περιμένεις;

«Είναι το πιο δύσκολο από τα τρία παιχνίδια που έχουμε, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Ο Πανθρακικός έχει δείξει πολύ καλά δείγματα, έχει 21 βαθμούς, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο κύριος Μάντζιος έχει φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλές μονάδες, όπως ο Ιγκόρ, ο Κάσες μπροστά, ο Ρομέου που τον είχα και στην Λάρισα και είναι πολύ καλός παίκτης, στην άμυνα επίσης. Γενικά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μπούμε δυνατά από την αρχή ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον Πανθρακικό να έχει βλέψεις ότι μπορεί να μας κόψει βαθμούς».

Επέρχεται κούραση μετά την Λεωφόρο και την κοπιαστική ανατροπή, αλλά και με την πίεση που δεχτήκατε από τον ΠΑΟΚ;

«Υπάρχει κούραση αλλά όπως μας έχει πει κι ο προπονητής μας θα κάνει κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει κάποια παιδιά. Το ρόστερ μας είναι ποιοτικό και αρκετά μεγάλο και όποιοι μπουν θα δώσουν κι αυτοί το 100% ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Θα είστε ικανοποιημένοι με επτά βαθμούς από αυτή την τριάδα αγώνων;

«Σίγουρα είναι στόχος οι εφτά βαθμοί, νομίζω ότι κάναμε και ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι οι 32 βαθμοί και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: