Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

“Είμαι οπαδός της ΑΘ-10″

kirofski1-610x320
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πρώην του Ηρακλή, Κρίστιαν Κιρόφσκι, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα των “κυανολεύκων”.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Κρίστιαν Κιρόφσκι:
Για τις φήμες αποχώρησης του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: “Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι στα Σκόπια. Έχω συμβόλαιο για το επόμενο ενάμιση χρόνο με την ΤΣΣΚ Σόφιας. Αν δνε με θέλουν, πρέπει να βρούμε μια λύση, ώστε να πάρω κάποια χρήματα. Από εκεί και πέρα, ας γράφουν ότι θέλουν. Αυτή την στιγμή το μόνο που χρειάζομαι είναι η ξεκούραση”.
Για την αποχώρηση του από τον Ηρακλή: “Πραγματικά το λέω, ο Ηρακλής βρίσκεται στη καρδιά μου, όπως και η Θύρα 10. Ήθελα να μείνω στην ομάδα και να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Ο νέος προπονητής, του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω, είχε διαφορετική άποψη και επέλεξε κάτι διαφορετικό. Εγώ βρήκα μια ομάδα με καλύτερα λεφτά, αλλά ήθελα να μείνω στον Ηρακλή”.
Για την πιθανότητα να επιστρέψει στον Ηρακλή: “Τους ευχαριστώ όλους και είναι πολύ σημαντικό για μενα να γίνεται αναφορά στο όνομα μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στη ΤΣΣΚΑ, θα δούμε τι θα γίνει. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνει και κάποια επίσημη κίνηση η ομάδα δε μπορώ να πω μόνος μου πως θέλω να γυρίσω. Σίγουρα, πάντως, θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα, που έχω στη καρδιά μου. Είμαι ένας από τη Θύρα 10! Χαίρομαι όταν κερδίζει ο Ηρακλής και στεναχωριέμαι όταν χάνει. Είδα το παιχνίδι με τον Τύρναβο που χάσαμε και με την Κέρκυρα που νικήσαμε”.
Για τη ζωή στη Σόφια: “Όλα είναι πολύ ωραία σε μια μεγαλούπολη. Βρίσκομαι σε μια ομάδα, που έχει πάρει 31 πρωταθλήματα στη Βουγαρία και η οποία δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με κλίμακα από το 1 έως το 5 θα έλεγα πως βρίσκομαι στο 3 αυτή τη στιγμή”.
Για το μήνυμα που στέλνει στου οπαδούς του Ηρακλή: “Θέλω να πω στον κόσμο ‘Χρόνια πολλά’ (ΣΣ:στα ελληνικά!) και ότι ανυπομονώ να τους ξαναδώ όλους σύντομα. Δεν μπορώ να ξεχάσω το “Ήρα, ολέ…”, που ήταν το πρώτο σύνθημα που έμαθα στην Ελλάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: