Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Νόμιζα πως δεν θα μας δώσει τίποτα ο διαιτητής»

Πολλά παράπονα -και όχι αδικαιολόγητα- από τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς.

«Νόμιζα πως δεν θα μας δώσει τίποτα ο διαιτητής»
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε την Πέμπτη(26/12) με 2-1 της Λίβερπουλ, αλλά οι φιλοξενούμενοι θεωρούν πως θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το ματς, αν η διαιτησία ήταν καλύτερη και οι ίδιοι πιο αποτελεσματικοί.

«Από πού να ξεκινήσω; Νόμιζα πως δεν θα μας δώσει τίποτα. Όταν δουλεύεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να το κάνεις σωστά. Δεν είναι τόσο δύσκολο», είπε και πρόσθεσε:

«Έδωσε off side όταν έβγαινε ο παίκτης μας (Στέρλινγκ), ένας με έναν. Αυτές είναι μεγάλες φάσεις στα μεγάλα παιχνίδια. Υπάρχει και άλλη φάση, όταν δεν δόθηκε το σκληρό φάουλ του Λέσκοτ στον Σουάρες. Όπως και προς το τέλος, που μπορούμε να πούμε ότι του έγινε πέναλτι, καθώς του τράβηξαν τη φανέλα μέσα στην περιοχή και δεν μπόρεσε να κάνει άλμα».

Οι «κόκκινοι» έπεσαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας ωστόσο μόλις τρεις πόντους από την κορυφή, αλλά ο 40χρονος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Νομίζω πως ήταν εξαιρετικοί και δεν είχαν καμία βοήθεια από τους διαιτητές. Δεν θέλω να θολώσω τα νερά για την εμφάνιση της ομάδας μου. Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές, συνήθως μένω μακριά από αυτά, αλλά νομίζω πως πρέπει να προστατεύσω τους παίκτες μου . Οι διαιτητές έκαναν λάθη. Πιστεύω ότι τα λάθη που έκαναν δεν πρέπει να γίνονται σε τέτοιο επίπεδο», σχολίασε ο Ρότζερς και αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Είμαστε απογοητευμένοι. Όχι επειδή δεν νικήσαμε, δεν πειράζει που χάσαμε. Δείξαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, πετύχαμε έναν πανέμορφο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μάθουμε από τα γκολ που δεχθήκαμε», κατέληξε ο προπονητής της Λίβερπουλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: