Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μεταγραφική «φωτιά» στην Παναχαϊκή!!

Το μεσημέρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτο. Το βράδυ πρόσθεσε στο δυναμικό της ακόμα δύο, τους Αλμίρ και Λαμπάκη!

Μεταγραφική «φωτιά» στην Παναχαϊκή!
Όταν το μεσημέρι έκανε δικό της τον Πάτο, η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε ενημερώσει πως το απόγευμα ακόμα δύο παίκτες θα υπέγραφαν συμβόλαιο με την ομάδα.

Έτσι κι έγινε λοιπόν, με τους «ροσονέρι» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αλμίρ και τον Λαμπάκη. Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός, γνώριμός μας στα ελληνικά γήπεδα με Λεβαδειακό και Αστέρα Μαγούλας, ο δεύτερος είναι πολύπειρος γκολκίπερ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πιερικό (αντικαταστάτης του Λαζαρίδη που αποχωρεί).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 2,5 χρόνια, του ποδοσφαιριστή Almir Junior De Brito Pineiro. Ο Almir είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, είναι αριστεροπόδαρος και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Λεβαδειακό με τον οποίο είχε 9 συμμετοχές και με τον Αστέρα Μαγούλας όπου είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

2)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Λαμπάκη. Ο Χρήστος Λαμπάκης είναι 34 χρονών, έχει αγωνιστεί στον Άρη, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πιερικό. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.Και οι δύο παίκτες θα συμμετέχουν από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: