Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν έχουν φαί να φάνε»

mosxakis
Ο Γιώργος Μοσχάκης ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα των Γιαννιτσών ,μίλησε στον Arena FM 89,4 και στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν παιδιά τα οποία δεν έχουν ένα πιάτο φαί να φάνε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Είναι γνωστά τα προβλήματα γενικά σε όλες τις ομάδες όπως και στην δικιά μου. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά. Εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου και ζήτησα από την ομάδα να φύγω . Σήμερα από όσο ξέρω δεν πήγε κανένας στο γήπεδο και δεν έγινε προπόνηση. Είναι θέμα επιβίωσης πλέον. Πλέον υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ένα πιάτο φαί να φάνε, όχι μόνο στην δικιά μας ομάδα αλλά και σε άλλες. Εγώ δεν το άντεχα άλλο και αποφάσισα να αποχωρήσω”
Για την αγωνιστική κατάσταση των Γιαννιτσών: «Είχαμε πολλά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς αλλά όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και καταφέραμε και κάναμε ένα πολύ καλό σύνολο. Χτυπήσαμε τα παιχνίδια, πήραμε μερικά και σε κάποια άλλα ήμασταν άτυχοι. Γενικά νομίζω παρά τα προβλήματα ήταν μια καλή χρονιά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: