Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Έχει σοβαρές πιθανότητες!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για τον πολύτιμο Ρομπέρτο και το πόσο σημαντικό είναι να... πιάσει λιμάνι για πολλά χρόνια!
Ήταν από τους παίκτες που συντέλεσαν στο να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακούγεται κοινότυπο, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ρομπέρτο ήταν ο φύλακας άγγελος της ομάδας. Ο Θρύλος είχε και έχει το κεφάλι του ήσυχο με τον Ισπανό κάτω από τα δοκάρια και είναι λογικό να θέλει να διατηρήσει αυτή την ηρεμία για αρκετά χρόνια.
Η παραμονή του εξαιρετικού τερματοφύλακα μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αλλά πολύ καλά κάνουν οι διοικούντες και προσπαθούν όχι μόνο να  εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής του παίκτη, αλλά και να τις αυξήσουν. Ως γνωστόν, ο Ρομπέρτο ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτή είναι που έχει τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο. Είναι γνωστό ότι στο κόλπο είναι και η Τσέλσι (με την υπόθεση Κουρτουά, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα της Μαδρίτης από τους «μπλε»), ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και η Ίντερ.
Τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η Ίντερ είναι ομάδες με ιστορία και συγκαταλέγονται στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Αλλά και ο Ολυμπιακός σε αυτά δεν συγκαταλέγεται; Αν ο Ρομπέρτο παραμείνει στο λιμάνι, όλοι στον Ολυμπιακό θα έχουν την ηρεμία τους για την θέση του πορτιέρο. Ηρεμία ωστόσο δεν θα έχει και ο Ρομπέρτο; Γιατί πολύ απλά θα αγωνίζεται σε μια ομάδα βασικός, που σηκώνει κούπες και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κάνει το κόλπο γκρόσο και να αποκτήσει τον Ρομπέρτο. Άλλωστε οι διοικούντες έχουν αποδείξει ότι δεν διστάζουν να κάνουν υπερβάσεις για το καλό της ομάδας. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα την ανανέωση της συνεργασίας του Κώστα Μήτρογλου.
Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη. Αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτά που έχουν... καρύδια και δεν είναι... καρύδια. Και με την κρίση, εύκολα πια ξεχωρίζει κάποιος την ποιότητα στα καρύδια...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: