Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Εύχομαι να ξανάρθω»

F3BCF2E26D9938C02972C71A74FB0335
Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς  μίλησε στον Arena FM 89,4 λίγες μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη. Αναφέρθηκε στους οπαδούς, στην ομάδα αλλά και στους λόγους που αποχώρησε από αυτήν .
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Προσπαθήσαμε πάρα πολύ , δουλέψαμε πολύ σκληρά αλλά δυστυχώς μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, η σκληρή δουλεία δεν φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Για το ότι ο κόσμος του Άρη τον πίστεψε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Άρη, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπου και να πήγαινα στην Θεσσαλονίκη ερχόταν κόσμος και με χαιρετούσε και ένιωσα αυτήν την αγάπη από τον κόσμο. Αυτό το γεγονός με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα τώρα που φεύγω, εύχομαι ο Άρης να τα καταφέρει και να βρει τον δρόμο του και κάποια στιγμή στο μέλλον με καλύτερες συνθήκες, να ξαναέρθω στον Άρη και να μπορέσουμε α κάνουμε κάτι καλό».
Για το αν θεωρεί ότι άφησε κάτι στην μέση: «Στην Σερβία λένε ότι όταν περνάει κάτι το αφήνεις πίσω, ο Άρης όμως έχει ιστορία άρα έχει και μέλλον. Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα κάποια δεδομένα όπως τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και το άρθρο 99. Ελπίζω να βρεθεί λύση. Ο Άρης είναι 100 χρονών και έχει πραγματικά πολλοί κόσμο από πίσω του. Δεν ξέρω αν άφησα κάτι στην μέση αλλά νιώθω άσχημα, νιώθω άσχημα επίσης για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Για το άμα είχε καταλάβει ότι με την αλλαγή διοίκησης θα έφευγε: «Δεν ήμουνα σίγουρος , αλλά υπήρχαν αρκετά σημάδια. Ήθελα να παλέψω για την ομάδα μέχρι το τέλος και να παλέψω. Δεν ήθελα να αποχωρήσω, ούτε να αφήσω στην μέση αυτήν την προσπάθεια. Αλλά δεν εξαρτιόταν από μένα αλλά από τον πρόεδρος της ομάδας. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή , δεν είναι ούτε ο προπονητής ,ούτε ο πρόεδρος. Το πιο σημαντικό είναι ο Άρης».
Για το υλικό της ομάδας: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό. Αλλά όσο καιρό ήμουνα στην Ελλάδα όλες οι ομάδες είχαν 8-9 ξένους ενώ εμείς είχαμε μόνο 5. Είχαμε μια νεανική ομάδα και οι ξένοι δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση και δεν ήταν σε καλή κατάσταση, εκτός από τον Ουντότζι και τον Έλσνερ. Η εμπειρία ήταν κάτι πολύ βασικό που μας έλειπε από την ομάδα. Δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ,το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε αλλά ισοφαριστήκαμε στο 95’, ή το παιχνίδι με τον Αστέρα».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Τους εύχομαι όλους καλή χρονιά και ελπίζω ο καινούργιος  χρόνος να έρθει με θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Τους έχω βαθιά μέσα στην καρδιά μου και ελπίζω σύντομα να σουν τον Άρη εκεί που του αξίζει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: