Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Καρατζιοβαλής στο Metropolis: «Τεράστιο λάθος να μην πληρωθούν οι παίκτες»

Ο τερματοφύλακας του Απόλλων Καλαμαριάς Δημήτρης Καρατζιοβαλής φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ανδρέα Παντζιαρά, ενώ παράλληλα επισήμανε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως οι παίκτες δεν πήραν δώρο Χριστουγέννων.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος πορτιέρο:


Για την λύση συνεργασίας με τον Ανδρέα Παντζιαρά: «Σήμερα το πρωί το έμαθα ότι λύθηκε τον συμβόλαιο του προπονητή. Δεν ξέρω αν ήταν αναμενόμενο, πάντως δεν προμηνύει τίποτα γιατί πριν από δύο εβδομάδες που μίλησα μαζί του δεν είχε τέτοιες προθέσεις, ίσως η τελευταία ήττα να έπαιξε καθοριστικό ρόλο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:«Η αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει αλλαγές είτε θετικές είτε αρνητικές. Σίγουρα ο νέος προπονητής θα πρέπει να ζητήσει την απαραίτητη ενίσχυση γιατί σίγουρα η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές. Σε μια ομάδα όταν κάτι δεν πάει καλά, σε όλους δίνεται μια ευθύνη. Είτε λίγο σε κάποιον, σε άλλον αρκετά».

Για το αν υπήρξε πρόβλημα στα αποδυτήρια:«Όποιος έχει πρόβλημα με τον προπονητή, με βάση και την εμπειρία μου θα έπρεπε να πάει να το αναφέρει και κάτι τέτοιο δεν αναφέρθηκε ποτέ. Οπότε νομίζω πως δεν έγινε κάτι και κακώς βγήκαν αυτές οι φημολογίες».

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της μη πληρωμής του δώρου Χριστουγέννων από την διοίκηση: «Νομίζω πως είναι τεράστιο λάθος από πλευράς διοίκησης να βάλει όλους στο σακούλι. Δεν γίνεται να υπάρχει για παράδειγμα κάποιο παιδί που να μην έχει να περάσει τις γιορτές και να περιμένει από την διοίκηση χρήματα και να μην παίρνει. Καταλαβαίνω πως είναι δυσαρεστημένη η διοίκηση, αλλά στεναχωρημένοι είμαστε και εμείς».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: