Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Στόχος μου να παίξω στον ΠΑΟΚ»

popovic+nea
Ο Δημήτρης Πόποβιτς ο οποίος επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον νέο σταθμό της καριέρας του, για το χρόνο συμμετοχής που δεν πήρε στον Πλατανιά, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Πλατανιά: «Ο χρόνος συμμετοχής που είχα δεν με ικανοποιούσε, σε αυτή την ηλικία το σημαντικότερο είναι να παίζεις όσα λεπτά περισσότερα γίνεται ώστε να βελτιώνεσαι. Για αυτό το λόγο πήγα αλλά τελικά δεν έπαιξα όσο ήθελα».
Για τους λόγους που δεν έπαιζε: «Πολύ παράγοντες παίζουν ρόλο για το αν θα παίζει ή όχι ένας ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα. Από εκεί και πέρα πήρα την απόφαση να επιστρέψω για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από την αρχή δεν ήθελα να φύγω αλλά θεώρησα ότι ήταν καλύτερο για μένα  για να πάρω μερικά παιχνίδια στα πόδια μου.
Για την επιλογή της Καλαμαριάς: «Είναι δικιά μου απόφαση, επιστρέφω καταρχήν στην Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αλλά και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ,έτσι ώστε να μπορέσω στην συνέχεια να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».
Για το αν έχει μιλήσει με κάποιους από την ομάδα: «Όσους έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλοί άνθρωποι και νομίζω ότι θα εγκλιματιστώ πολύ γρήγορα».
Για την Β’ Εθνική: «Ξέρω ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, με πολύ ξύλο αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο, τα πηγαίνει μια χαρά και στην Ευρώπη πέρασε στην επόμενη φάση, από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα ενισχυθεί και άλλο και θα γίνει ακόμα πιο δυνατός».
Για τον Κίτσιου: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του. Κατάφερε να παίξει βασικός και να είναι από τους διακριθέντες της ομάδας. Ήταν πάντα πολεμιστής και του άξιζε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: