Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Κριστιάνο!! (pics)

Ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου το γνωρίζουμε! Όμως όσο περνάει ο καιρός -και όπως δείχνουν τα στατιστικά- ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται κάθε χρόνος και καλύτερος!

Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Κριστιάνο! (pics)
Το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στο κόσμο με την μετακίνηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος επιθετικός όσο περνάει ο καιρός -και μεγαλώνει σε ηλικία- φαίνεται ότι γίνεται όλο και καλύτερος στις επιδόσεις του.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας ξεκινήσουμε από την χρονιά 2009-10 όταν και ξεκίνησε να παίζει στην «βασίλισσα».

inner

Η διαφορά στα γκολ που έχει πετύχει χρονιά με χρονιά είναι τεράστια δείχνοντας έτσι ότι όσο περνούσε ο καιρός ήταν θέμα χρόνου η προσαρμογή του στην Ισπανία.

Στη συνέχεια και μετά τις δυο πρώτες του χρονιές ο Πορτογάλος το 2012 οδηγεί την Ρεάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημειώνοντας 58 τέρματα!

inner

Λίγο πριν κλείσει ένα άκρως επιτυχημένο 2013 για τον 28χρονο σούπερ σταρ, που μοιάζει και το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τη "Χρυσή Μπάλα", έχει καταφέρει να τινάξει» τα αντίπαλα δίχτυα 69 φορές.

inner

Ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι την νέα σεζόν, δηλαδή το 2014, και το που θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: