Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»

Τις δυσκολίες του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Παίζουμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»
Προσοχή και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή για την ενδέκατη αγωνιστική (16:00, Δημόσια Τηλεόραση), όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Είναι ομάδα Ευρωλίγκα και δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο όπου θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και αφοσιωμένος σε όλα τα σημεία του αγώνα, για να μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς, έχοντας πάντα και τα προβλήματα, αλλά και τις απουσίες μας», τόνισε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα έκανε έναν μίνι-απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. «Είναι το τελευταίο παιχνίδι αυτής της χρονιάς. Σύμφωνα με τα δεδομένα και τις συνθήκες που υπήρχαν στον ΠΑΟΚ και φέτος, αλλά και από τα προηγούμενα χρόνια, πιστεύω ότι η ομάδα σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε τον εαυτό της. Ελπίζω και εύχομαι τη νέα χρονιά τα πράγματα να είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις, ώστε να μπορούμε να στοχεύσουμε εκεί που πρέπει και να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε», δήλωσε.

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση και προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη και επιτυχία. Δεν είμαστε το φαβορί για αυτό το παιχνίδι, αλλά πάντα σε αυτά τα παιχνίδια έχεις κίνητρο για να παίξεις καλά και να κάνεις το κάτι παραπάνω. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι έχουμε βελτιώσει τις αδυναμίες μας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και σίγουρα θέλουμε να αφήσουμε το 2013 με ένα καλό πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: