Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦ!!

Στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τη προπόνηση του Ολυμπιακού και να μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκε σήμερα (27/12) ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος. Εκτός Σπανούλης-Πέτγουεϊ.

Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦ
Το παρών στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για να μιλήσει στους παίκτες και το τεχνικό τιμ με αφορμή την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του κυπέλλου, έδωσε σήμερα (27/12) ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, που το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, εξέφρασε για ακόμα μία φορά και στις δύο πλευρές την στήριξη του και την εμπιστοσύνη που έχει, τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα, παρά το άσχημο αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από τους «πράσινους». Παράλληλα, απηύθυνε σύνθημα για σκληρή δουλειά και νίκες ενόψει της συνέχειας.

Γαστρεντερίτιδα ο Σπανούλης, εκτός ο Πέτγουεϊ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα την Κυριακή (29/12), με ένα ακόμα πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έτσι δεν μπόρεσε να προπονηθεί και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αύριο (28/12). Σε ότι αφορά τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ακολούθησε και πάλι λόγω ενοχλήσεων στη μέση ατομικό πρόγραμμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: