Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Λουϊζίδης στο Metropolis: «Μπορεί και σήμερα η ανακοίνωση του νέου προπονητή»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς Γιάννης Λουϊζίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το διαζύγιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Ανδρέα Παντζιαρά αλλά και για το γεγονός πως οι παίκτες δεν πήραν δώρο Χριστουγέννων.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν πήραν δώρο: «Η ομάδα είναι μέχρι τώρα σε όλα τα θέματα συνεπής. Υπήρχε μια στεναχώρια στην ομάδα και γι? αυτό οι παίκτες δεν πληρώθηκαν. Είναι μια μορφή τιμωρίας, αλλά όχι ξεκάθαρη τιμωρία».


Για την απόφαση με τον Παντιαρά:«Μεσολάβησαν επτά παιχνίδια με έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα και μια νίκη. Ευχαριστούμε τον Ανδρέα για την προσφορά του, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ ώστε να συνέλθει η ομάδα και γι? αυτό αποχώρησε ο Παντζιαράς και θα αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές».

Για την επόμενη ημέρα στο θέμα προπονητή: «Σήμερα θα συναντηθούμε με τον πρόεδρο και θα δούμε όλα τα ενδεχόμενα για να πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Ενδεχομένως και σήμερα να έχουμε ανακοίνωση. Αν όχι σήμερα αύριο ή το πολύ θα έχουμε νέο προπονητή. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, θα πρέπει να υπάρχει το συντομότερο δυνατό προπονητής και νέοι παίκτες. Ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για τις προσθήκες, αλλά και για τις αποχωρήσεις».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: