Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ασταμάτητη η Κηφισιά!!

Η Κηφισιά απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο επικρατώντας 72-54 στο Ζηρίνειο!

Ασταμάτητη η Κηφισιά!
Την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της επιβεβαίωσε η Κηφισιά στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών.

Απέναντι στους Πατρινούς δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη 72-54 στο Ζηρίνειο!

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στη σειρά για την αθηναϊκή ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα που είχε στις προηγούμενες αγωνιστικές κόντρα στον ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ο Κρόκερ ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και «κατέβασε» έντεκα ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά και του Γουντς ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ στο ενεργητικό του.

Το παιχνίδι

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι καθώς συνάντησαν μεγάλα προβλήματα για να φτάσουν το καλάθι της ομάδας της Πάτρας.

Στα μισά της πρώτης περιόδου όμως προσαρμόστηκαν στην άμυνα του Απόλλωνα και άρχισαν να φτάνουν με ευκολία στο καλάθι. Βελτιώνοντας την άμυνά τους κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά στο σκορ, φτάνοντάς την, στους 11 πόντους με τις εύστοχες βολές του Κρόκερ στο τέλος της (21-10).

Στη δεύτερη περίοδο ο Απόλλωνας βελτιώθηκε… Ο Γουίλσον πήρε περισσότερες προσπάθειες, πολλές από αυτές τις… τερμάτισε επιτυχημένα. Ωστόσο αμυντικά υπήρξαν και πάλι κενά, τα οποία τα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να διατηρήσουν μια διαφορά έξι πόντων στη λήξη του ημιχρόνου, 32-26.

Στο δεύτερο ημίχρονό όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν μια… ταχύτητα επιθετικά, έσφιξαν περισσότερο την άμυνά τους, φτάνοντας τη διαφορά στους 20 πόντους, 52-32, ουσιαστικά «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην τελευταία περίοδο. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο τη διαφορά με το τελικό σκορ να είναι 72-54.

Δεκάλεπτα: 21-10, 32-26, 52-37, 72-54.

Κηφισιά: Κρόκερ 14 (11 ριμ.), Γουντς 12, Κακιούζης 10, Λιακόπουλος 10, Γκάρετ 9, Τσαλδάρης 6, Βασίλεβιτς 6, Σιούτης 3, Μπάρλος 2.

Απόλλων Πατρών: Γουίλσον 15, Μπολντς 13, Πελεκούδας 6, Αργυρόπουλος 5, Ντάνιελ 5, Τρεπάλοβατς 4, Μολφέτας 2, Νιφόρας 2, Χοτ 2,.

Διαιτητές: Σιχνάς, Μπήτης, Ξενικάκης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: