Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Χτυπάει» παντού!!

Επαφές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ έχει ο Άρης. Το σκέφτεται ο Παπαστεριανός, τον Μπουγαΐδη και Αυλωνίτη κοιτούν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Βλάχο και τον Γουναρίδη.

«Χτυπάει» παντού
Τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη «τρέχει» να καλύψει η διοίκηση πριν από την έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει κάνει τις εισηγήσεις του και οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε επαφή με διάφορους μεταγραφικούς στόχους με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

Πρώτος από όλους είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός, με τον οποίο είχε συνάντηση χθες ο Λάμπρος Σκόρδας, και του εξήγησε πως δεν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή στην «κιτρίνη» ΠΑΕ και ο 26χρονος μέσος ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Μαυρούδη Μπουγαΐδη και τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο πρώτος είναι στη Γρανάδα και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ως δανεικός, αφού μέχρι στιγμής έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου στην Γ’ κατηγορία της Ισπανίας.

Όσον αφορά τον αμυντικό του Πανιωνίου, η υπόθεση – όπως γράφει και η SportDay – περνάει από τον… Ολυμπιακό και εφόσον ανακοινωθεί η απόκτησή του, τότε ίσως γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Κάτι ανάλογο ισχύει, όμως, και για την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, αφού θέλει να φύγει από την Άουγκσμπουργκ και με τη… βοήθεια του Τάτου και του Παπαδόπουλου ίσως μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα.

Για τον Βλάχο, τώρα, αποτελεί εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλο, αφού ο 21χρονος παίκτης δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Κλαμπ Μπριζ και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Τέλος, στα υπ’ όψιν του Άρη είναι ο Στέφανος Γουναρίδης, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και το τελευταίο διάστημα προπονείται στον Αγροτικό Αστέρα. Μάλιστα, ο 23χρονος τερματοφύλακας γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «κιτρίνων». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: