Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»

papageorgiou1
Το μέλος του Άρης Golden Club , Όμηρος Φωτιάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αυριανή(28/12) βράβευση της μεγάλης δόξας των «κιτρίνων», Χάρη Παπαγεωργίου. Αναφέρθηκε επίσης στην τωρινή ομάδα και τον άθλο του τελικού λέγοντας ότι η ψυχή πολλές φορές μπορεί και ανατρέπει τα δεδομένα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ο Χάρης Παπαγεωργίου είναι μια εμβληματική προσωπικότητα του Ελληνικού αθλητισμού και της ομάδας μπάσκετ του Άρη. Ήτανε από τους πρωταγωνιστές όταν ο Άρης πήρε το πρώτου του πρωτάθλημα και από τότε ανελλιπώς βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε τον παλιό Άρη με τον Άρη του Γκάλη. Είναι απαρχή και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων που θα γίνουν στο μέλλον, ευελπιστούμε αύριο(28/12) να βρεθούν κοντά μας και άλλοι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές εκείνης της ομάδας και να μας φέρουν πάλι στις μνήμες μας, εκείνο το πρώτο πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης αλλά και των οπαδών του Άρη να γνωρίσουν εκείνη την ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε σε επαφή το παρελθόν με το παρών. Να έρθουν σε επαφή ακόμα και με την νυν ομάδα μπάσκετ. Τον Χάρη Παπαγεωργίου θα τον τιμήσουμε με ένα δίπλωμα και μια πλακέτα για την προσφορά του στον Άρη και στον Ελληνικό αθλητισμό και θα τον ανακηρύξουμε επίσημα επίτιμο μέλος του κλαμπ.
Η Βράβευση του θα γίνει στο ημίχρονο του παιχνιδιού και κατόπιν θα ακολουθήσει στη αίθουσα τροπαίων ,μια δεξίωση προς τιμή του Χάρη. Θα είναι οι προσκεκλημένοι του κ.Παπαγεωργίου, η παλιά ομάδα, η τωρινή ομάδα και όσοι δημοσιογράφοι θέλουν να καλύψουν το γεγονός».
Για το Άρης Golden Club: «Είναι μια προσπάθεια πολλών Αρειανών οι οποίοι εν τη απουσία οποιουσδήποτε άλλου φορές, συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την ΚΑΕ στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει, για να κάνει και πάλι τον σύλλογο δυνατό. Συμμετέχουμε σε πολλές δράσεις που κάνει η ΚΑΕ, είτε ανθρωπιστικού περιεχομένου, είτε κοινωνικού».
Για τη φετινή ομάδα: «Όλη η Ελλάδα είδε πριν από λίγες μέρες τι κατάφερε να κάνει η ομάδα και να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου. Εμείς το περιμέναμε γιατί βλέπαμε τον φοβερό δυναμισμό αυτών των παιδιών. Ο Άρης είναι μια νεανική ομάδα η οποία παλεύει για το καλύτερο. Πρέπει να υπάρχει υπομονή γιατί αυτά τα παιδιά μέσα από τον Άρη θα ανδρωθούνε. Πετύχαμε αυτόν τον άθλο, ο οποίος είναι πρωτοφανές για τα Ελληνικά χρονικά. Ο Πανιώνιος είναι μια υπερπλήρης ομάδα, σίγουρα πιο πλήρης από τον Άρη αλλά μερικές φορές η ψυχή μπορεί και ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: