Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ετοιμάζει μεταγραφικό «ντεμαράζ»

Μετά την… απώλεια του Τάσου Αυλωνίτη, στην ΑΕΚ φαίνεται πως υπάρχει έντονη μεταγραφική κινητικότητα και η διοίκηση φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με κάποιους παίκτες.

Ετοιμάζει μεταγραφικό «ντεμαράζ»
Οι Κουρμπέλης, Λαμπρόπουλος και Ανέστης.
Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση του Τάσου Αυλωνίτη παρουσιάζονται στην ΑΕΚ, όχι για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους εν όψει της επόμενης σεζόν, αλλά για να δικαιωθούν σε μία ιστορία με μπόλικο παρασκήνιο.

Από εκεί και πέρα, όμως, στην «Ένωση» δεν σκοπεύουν να σταθούν στο θέμα του 24χρονου αμυντικού του Πανιωνίου, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τους βρει στη Football League.

Προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο» αποτελεί η ενίσχυση των μετόπισθεν, με την απόκτηση τουλάχιστον δύο αξιόλογων κεντρικών αμυντικών.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη για τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης και παρά τη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Το δεύτερο όνομα που εξετάζουν στην «Ένωση» είναι εκείνο του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο 24χρονος στόπερ ανήκει στον Πανιώνιο μέχρι το 2016, όμως αναζητείται μία «φόρμουλα» για να κάνει την περίπτωσή του ακόμα πιο… ελκυστική. Εφόσον τα καταφέρει, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν πιο… ζεστά μαζί του.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ σκοπεύουν να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις που έχουν φανεί πως υπάρχουν κενά. Ήδη έχουν υπάρξει επαφές, Γιάννη Ανέστη, τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, ενώ κοιτάει και τον 18χρονο αμυντικό μέσο της Καρδίτσας, Ζήση Καραχάλιο, ως μία επένδυση για το μέλλον.

Την ίδια ώρα, δεν έχει τελειώσει για τους ιθύνοντες του συλλόγου η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, ενώ η SportDay γράφει πως υπάρχει οριστική συμφωνία με ποδοσφαιριστή επιπέδου Super League -όπως χαρακτηριστικά τονιζόταν- για τον οποίο δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ θα έρθει η ώρα για ένα «δυνατό» μεταγραφικό ντεμαράζ, αφού πλέον μπήκαμε στο τελευταίο 6μηνο, πριν ξεκινήσει η ομάδα να κινείται -και επίσημα- σε ρυθμούς Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: