Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

All in για Ντιέγκο Κόστα η Άρσεναλ!!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Άρσεναλ σκοπεύει να πληρώσει 38 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να φέρει στο Λονδίνο τον Ντιέγκο Κόστα.

Οι τραυματισμοί των Ζιρού και Μπέντνερ, σε συνδυασμό με την θέληση των «κανονιέρηδων» να παραμείνουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λίγκ μέχρι τέλους, έχουν αναγκάσει τον Αρσέν Βενγκέρ να εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο λονδρέζικος σύλλογος να εκταμιεύσει 38 εκατομμύρια ευρώ -τόση είναι η ρήτρα του παίκτη- για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο «δολοφόνο» (αρκεί βέβαια και ίδιος να θελήσει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο).

Πολιτική του μαδριλένικου συλλόγου είναι να μην δίνει παίκτες στα μέσα της σεζόν, όμως σε περίπτωση που η ομάδα του Βενγκέρ δαπανήσει το ποσό που προβλέπει η ρήτρα, τότε δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Μαζί με τον Λουίς Σουάρες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ντιέγκο Κόστα είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του πλανήτη κι έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ (*να υπενθυμίσουμε πως Βραζιλία και Ισπανία «σφάχτηκαν» για το ποια θα τον έχει στο ρόστερ της στο επερχόμενο Μουντιάλ, από την στιγμή που ο αθλητής έχει δύο υπηκοότητες).Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: