Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ρέντζας: «Προσοχή στην άμυνά μας»

Ομάδα με ποιοτικούς παίκτες χαρακτήρισε ο Βασίλης Ρέντζας τον Ατρόμητο, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (4/1, 17:15).

Ρέντζας: «Προσοχή στην άμυνά μας»
Την άποψη ότι οι παίκτες του Εργοτέλη θα πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Βασίλης Ρέντζας.

Ο επιθετικός των Κρητικών τόνισε πως θα πρέπει να προσέξουν την άμυνα τους, δεδομένου ότι δέχονται εύκολα γκολ, αφού αυτό που θέλουν είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Εργοτέλη:
«Στον πρώτο γύρο ξεκινήσαμε καλά αλλά στα τελευταία ματς δεν είχαμε καλό πρόσωπο. Πιστεύω στο δεύτερο γύρο να αλλάξει αυτό γιατί έχουμε την ικανότητα και τους παίκτες να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για τον Ατρόμητο:
«Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Θέλει πολλή προσοχή το ματς, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν είμαστε καλά στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή γιατί έχουν ανέβει οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από εμάς. Με δουλειά και συγκέντρωση θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να προσεχθεί από τον Ατρόμητο:
«Να προσέξουμε την άμυνά μας γιατί δεχόμαστε σχετικά εύκολα γκολ αλλά και την επιθετική γραμμή του Ατρομήτου που είναι πολλή επικίνδυνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: