Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

«Υπογράφει ο Πέτριτς»

Κροατική ιστοσελίδα αναφέρει ότι εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ του Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στην Αθήνα για να κλείσει άμεσα την… μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

«Υπογράφει ο Πέτριτς»
«Ο Μλάντερ Πέτριτς απέχει πολύ λίγο από το να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό», αναφέρει δημοσίευμα κροατικής ιστοσελίδας το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις ενός μέλους του γραφείου μάνατζερ του Πράνιτς και αναφέρει ότι εκπρόσωπός του βρίσκεται στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

«Η συμφωνία είναι πολύ, πολύ κοντά. Υπάρχουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες», ήταν τα λόγια του ανθρώπου του γραφείου μάνατζερ του Πέτριτς, SportsTotal.

Η ιστοσελίδα η οποία φιλοξενεί τις δηλώσεις αυτές, αναφέρει ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα με τον Πέτριτς να είναι έτοιμος να ταξιδέψει για την Αθήνα και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Αυτή μεταφέρει την πικρία του Κροάτη ότι ποτέ δεν έγινε πράξη η υπόσχεση που έλαβε από τους υπεύθυνους της Γουεστ Χαμ ότι η ομάδα θα παίζει με δύο επιθετικούς, γεγονός που έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθεί την πρόταση της.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες αλλά βλέπει τον Πέτριτς ως έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να τον βοηθήσει να βρεθεί πιο κοντά στον Ολυμπιακό», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το οποίο καταλήγει ότι έχει παίξει ρόλο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του έχει προσφέρει το τριφύλλι και πώς πάντα στο μυαλό του Κροάτη είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελβετικό πρωτάθλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: