Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

«Βόμβα» και πριν τέσσερα χρόνια!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επικείμενη μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό!
Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της πραγματοποίησης μίας μεταγραφής, που όχι απλά είναι εντυπωσιακή για αυτόν τον Παναθηναϊκό, αλλά θα ήταν μεταγραφή-βόμβα και πριν τέσσερα χρόνια όταν υπήρχαν πολλά χρήματα στον Παναθηναϊκό και ερχόταν στην Ελλάδα. Ο Μλάντεν Πέτριτς όχι απλά θα κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό αν όλα πάνε καλά και έρθει και υπογράψει, αλλά αλλάζει επίπεδο την ομάδα. Με την παρουσία των Μπέργκ, Πέτριτς στην επίθεση ο Παναθηναϊκός θα έχει πιο εύκολο το γκολ, όπως ήταν και την εποχή, που είχε στη σύνθεσή του τον Λουτσιάνο Φιγκερόα.
Ισως και ακόμα καλύτερα, διότι ο Πέτριτς τον ξέρει πολύ καλά τον Μπέργκ από τότε, που αγωνιζόντουσαν στο Αμβούργο και έχουν παίξει μαζί, ενώ έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις φάουλ. Αυτός είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λούτσο και μπορεί με την παρουσία του στο γήπεδο , να αναγκάσει τον κόσμο να ξεχάσει γρήγορα την αποχώρηση του Φιγκερόα. Και αν λάβουμε υπόψη τα στενά οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού πρόκειται για μία εντυπωσιακά καλή μεταγραφή .
Φυσικά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές πρέπει να βάζουμε το αν μπροστά. Εγώ λέω ότι αν γίνει αυτή η μεταγραφή, τότε μπορεί να δούμε έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο αποτελεσματικό στον δεύτερο γύρο απ'ότι στον πρώτο. Εναν Παναθηναϊκό , που πλέον με τρεις ευκαιρίες θα μπορεί να βγάζει δύο γκολ και να παίρνει τα τρίποντα κυρίως όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες. Εκεί που είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα στον πρώτο γύρο. Και φυσικά υπάρχει και ένα μεγάλο κίνητρο για τον Πέτριτς. Το Μουντιάλ . Θέλει σαν τρελός να παίξει και αν διαβάσετε τι είχα γράψει από τις 27 Δεκεμβρίου εδώ στο gazzetta θα καταλάβετε τι εννοούσα τότε(Ένα τηλέφωνο στον Μπεργκ… | gazzetta.gr http://www.gazzetta.gr/node/572664 via @gazzetta_gr). Τηλέφωνο στον Μπέργκ δεν έκανε ο Πέτριτς, αλλά έκανε στον συμπατριώτη του τον Πράνιτς και στον Σίλντεφελντ και η προοπτική του να παίξει στον Παναθηναϊκό να βάζει γκολ σε συνδυασμό με την επιστροφή του στην Εθνική Κροατίας ενόψη Μουντιάλ φαίνεται ότι φέρνουν το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα. Αυτά για σήμερα και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: