Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Καραμάνος: «Στοίχημα για εμάς αυτά τα παιχνίδια»

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος δεν θα πρέπει να δει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ως ρεβάνς του πρώτου γύρου εξέφρασε ο Τάσος Καραμάνος ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Καραμάνος: «Στοίχημα για εμάς αυτά τα παιχνίδια»
Ομάδα που παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο Τάσος Καραμάνος τον Εργοτέλη ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως οι Κρητικοί είχαν δυσκολέψει την ομάδα του Περιστερίου στον πρώτο γύρο, επισημαίνοντας πως δεν θα πρέπει να δουν την εν λόγω αναμέτρηση σαν ρεβάνς.

Ακόμη, δήλωσε πως θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με ψυχραιμία για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη:
«Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο, έχει κάποιους έμπειρους παίκτες αλλά και πολύ ταλαντούχους. Μας δυσκόλεψαν και στον πρώτο γύρο αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ένα στοίχημα για εμάς. Θέλουμε τις νίκες για να επιβεβαιώνουμε τη βαθμολογική μας θέση. Πάμε με ψυχραιμία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να το δούμε σαν ρεβάνς γιατί μπορεί τα πράγματα να μην εξελιχθούν καλά. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: