Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Το «Ο.Κ.» του Σαββίδη…!

Ιδιαίτερα τετ-α-τετ είχε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αναμένεται να δώσει την έγκρισή του για πολλές υποθέσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το «Ο.Κ.» του Σαββίδη…
Πολλές και σημαντικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ, εκτός από εκείνες που αφορούν τις επιχειρήσεις του, «τρέχει» ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου ενημερώθηκε για το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη και ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών από εκείνους που επωμίστηκαν το θέμα.

Στη συνέχεια, ο ομογενής επιχειρηματίας επισκέφθηκε την ομάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Συνοδευόμενος από τους δύο γιους του, ο Σαββίδης παρακολούθησε την προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά», συζήτησε για αρκετά λεπτά με τον Χουμπ Στέφενς, έκανε μια ιδιαίτερη χειραψία κι αγκαλιά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τράβηξε το αυτί (κίνηση με νόημα, παρά τα χαμόγελα) του Σεκού Ολίσε, όταν ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός πήγε να τον χαιρετήσει.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φέρεται να έχει δώσει την το «ελεύθερο» στον Ολλανδό προπονητή να ενισχυηθεί η ομάδα, όπως εκείνος πιστεύει πως είναι καλύτερο, εκτός από την δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον Μαντούρο.

Από την πλευρά του, ο 60χρονος τεχνικός φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να παίξει εξίσου αποδοτικά ως επιτελικός αλλά και στην αριστερή πλευρά, και ενός κλασικού σέντερ φορ που δεν θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Μάλιστα, για αυτές τις δύο μεταγραφές, ο Σαββίδης φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού οι δεδομένες και πολλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στην επίθεση, πρέπει να μετουσιώνονται σε γκολ.

Τέλος, ο ομογενής επιχειρηματίας αναμένεται να ασχοληθεί και με την υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο ο Στέφενς τονίζει πως δεν τον υπολογίζει.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Σαββίδη με τον Ουρουγουανό χαφ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Επομένως η λύση της συνεργασίας (αν δεν πειστεί ο Γκαρσία από τον Σαββίδη για να προσφέρει από άλλο πόστο) αποτελεί μονόδρομο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: