Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

«Με καθαρό μυαλό και ομαδικό παιχνίδι»

Το γρήγορο και ομαδικό παιχνίδι χαρακτήρισε ο Πολ Ουρτάδο ως τα… κλειδιά για να πάρει ο Αστέρας Τρίπολης τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

«Με καθαρό μυαλό και ομαδικό παιχνίδι»
Ιδιαίτερο χαρακτήρισε ο Πολ Ουρτάδο το συναίσθημα που τους προκαλεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, δεδομένου ότι ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον πρώην προπονητή του, Σάκη Τσιώλη.

Ωστόσο, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας της Αρκαδίας τόνισε πως δεν θα πρέπει να σταθούν σε αυτό το γεγονός, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να παίξουν γρήγορα με καθαρό μυαλό για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ότι θα αντιμετωπίσουν τον προηγούμενο προπονητή τους Σάκη Τσιώλη:
«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα όταν αντιμετωπίζεις τον προηγούμενο προπονητή σου αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να στέκεται σε αυτό και πρέπει να κοιτάει μόνο τη δουλειά του και να πάει για τη νίκη».

Για το πρέπει να προσέξουν κόντρα στον ΠΑΣ:
«Ο Τσάβες είναι πολύ καλός παίκτης και γρήγορος. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο».

Για τον Σανκαρέ:
«Πιστεύω ότι θα βοηθήσει στο παιχνίδι και όποιος αγωνιστεί θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση:
«Θα πρέπει να παίξουμε γρήγορα στα άκρα και να κάνουμε καλές κάθετες πάσες για να βρούμε το γκολ».

Για την επιθετική δυστοκία:
«Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Έχουμε δυσκολία στο γκολ. Κάνουμε φάσεις όμως και τα γκολ θα έρθουν».

Τι θα πρέπει να έχει ο Αστέρας για να πάρει τη νίκη:
«Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, να τρέξουμε πολύ και να παίξουμε ομαδικά. Επίσης, να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: